Notice: wpdb::prepare s'ha cridat de manera incorrecta. La consulta no conté el nombre correcte de text variables (2) per al nombre d'arguments que s'han passat (3). Mireu La depuració en el WordPress per a més informació. (Aquest missatge s'ha afegit en la versió 4.8.3.) in /usr/home/boncompte.com/web/wp-includes/functions.php on line 4192 CONTACTAR | Ció Boncompte

ContactaEn compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals (Llei 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal), l’informem que les seves dades personals formen part de fitxers responsabilitat de CIÓ BONCOMPTE i que no seran cedides ni venudes a tercers, sent tractades per aquesta sota la seva responsabilitat, amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitat i realitzar les gestions administratives necessàries per a la seva realització. Igualment l’informem que les seves dades personals poden ser utilitzades amb la finalitat de mantenir-lo informat dels esdeveniments, productes i serveis propis que puguin ser del seu interès.
Podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició dirigint-se a cio@boncompte.com

Esteu interessats en alguna obra?

… ompliu el formulari i em posare
en contacte amb vosaltres.Si esteu interessats en adquirir alguna obra o contractar els meus serveis tant sols heu d’omplir aquest formulari i em posaré en contacte amb vosaltres en la major brevetat possible.

CIÓ BONCOMPTE


També em podeu contactar a:

Tel: +34 639 38 75 36

E-Mail: cio@boncompte.com